День пам’яті святителя і чудотворця Миколая

День пам’яті святителя і чудотворця Миколая22 травня 2019 року, у день пам’яті святителя і чудотворця Миколая, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Свято-Миколаївському соборі Свято-Покровського жіночого монастиря столиці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій, духовенство та гості обителі у священному сані.

За богослужінням також молились: настоятелька монастиря ігуменя Калісфенія з сестрами, численні парафіяни та паломники обителі.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до вірян зі словом проповіді.

Під час Літургії була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив ієрейську хіротонію над студентом 4 курсу Київської духовної семінарії дияконом Віталієм Жакуном та дияконську – над випускником КДС, заслуженим лікарем України Ростиславом Валіхновським.

Після Літургії було звершено чин славлення з молитвою до святителя Миколая. Наприкінці богослужіння Предстоятель привітав паству зі святом та благословив усіх.

 

День пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця МиколаяДень пам’яті святителя і чудотворця Миколая