Митрополит Антоній підтримав настоятелів захоплених розкольниками храмів УПЦ на Волині

Митрополит Антоній підтримав настоятелів захоплених розкольниками храмів УПЦ на Волині26 березня 2019 року, з благословіння Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся у Києво-Печерській Лаврі з настоятелями парафій Волинської єпархії, храми яких були захоплені розкольниками.

Священики розповіли Його Високопреосвященству про стан справ в общинах, які залишилися без храмових будівель та змушені звершувати богослужіння у пристосованих приміщеннях.

В свою чергу владика Антоній подякував отцям настоятелям за стійкість у вірі та сумлінне пастирське служіння у часи випробувань. Владика зауважив, що Бог завжди підтримує і буде підтримувати тих, хто служить Йому і Його Святій Церкві, не дивлячись на всілякі утиски та гоніння.

На завершення зустрічі митрополит Антоній передав у дар для постраждалих парафій Волині необхідне церковне начиння.

Митрополит Антоній підтримав настоятелів захоплених розкольниками храмів УПЦ на ВолиніМитрополит Антоній підтримав настоятелів захоплених розкольниками храмів УПЦ на ВолиніМитрополит Антоній підтримав настоятелів захоплених розкольниками храмів УПЦ на Волині