У Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській Лаврі

У Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській Лаврі10 березня 2019 року, у Неділю сиропусну, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор та духовенство монастиря.

Після читання Святого Євангелія Його Блаженство звернувся до пастви зі словом проповіді. Архіпастир розповів вірним про порушенням Адамом заповіді та вигнання його з Раю, пояснив, чому Господь не залишив людину в Раю після гріхопадіння. Блаженніший Владика розкрив механізм гріха та розповів, як боротися з ним. “Нам з гріхом не можна бесідувати. Нам від гріха потрібно відвертатися, тому що, бесідуючи, можна не витримати, можна спіткнутись і впасти у гріх”, – наголосив Архіпастир та побажав пастві плідного покаяння, яке очищене від самовиправдання.

Під час богослужіння була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та єдність Православної Церкви.

За Божественною літургією Предстоятель звершив дияконську хіротонію над випускником Київської духовної семінарії Сергієм Геруком.

Наприкінці богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав паству з неділею, побажав вірним, щоб Господь відкрив двері нашого серця для покаяння, та благословив усіх.

Сьогодні о 17:00 у храмі преподобних Антонія і Феодосія розпочнеться вечірнє богослужіння та чин прощення, який очолить Предстоятель.

У Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській ЛавріУ Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській Лаврі У Неділю сиропусну митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю у Києво-Печерській Лаврі 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31