Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній удостоєний права носіння другої панагії

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній удостоєний права носіння другої панагіїЗа заслуги перед Українською Православною Церквою, і на честь 50-річного ювілею Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій удостоїв керуючого справами УПЦ, ректора Київських духовних шкіл митрополита Бориспільського і Броварського Антонія права носіння другої панагії.

Архіпастир відзначив працю митрополита Антонія на благо Церкви Христової і подякував за допомогу в управлінні Київською митрополією.

«Працюючи на посаді ректора Київської духовної академії і семінарії і правлячого Архієрея Бориспільської єпархії, Ви неодмінно прагнете явити синами світла (Ін. 12:36) всіх ввірених Вашим батьківським турботам чад духовних, намагаючись натхненним словом, а найбільше - благочестивим прикладом відкинути від їх очей духовну сліпоту і відкрити красу і повноту життя у Христі. Займаючи посаду Керуючого справами Української Православної Церкви, Ви щодня полегшуєте Предстоятелю працю з управління Київською митрополією, координуючи діяльність її керівних установ і всіляко намагаючись захистити внутрішнє буття народу Божого від зовнішніх хвилювань», - сказано у вітальній адресі.

Його Блаженство побажав ювіляру допомоги Божої в подальшому несенні покладених на нього послухів і Покрову Цариці Небесної на всьому життєвому шляху.

«Поділяючи з Вашої Святинею радість особистого торжества, молитовно бажаю Вам невідступної допомоги Господа сил в несенні великотрудного архіпастирського хреста. Нехай небесний Покров Пресвятої Владичиці Богородиці простягається над Вами протягом усього мандрівки Вашої земного життя, даруючи душевний спокій і мир, радість і благоденство на многая і благая літа », - сказано у вітальній адресі.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній удостоєний права носіння другої панагії

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31