Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в храмі святих апостолів Петра і Павла міста Броварів

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в храмі святих апостолів Петра і Павла міста Броварів18 квітня, у вівторок Світлої седмиці, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в храмі святих апостолів Петра і Павла м. Бровари.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, настоятель храму протоієрей Олександр Левчук та духовенство єпархії.

Після малого входу, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на честь свята Великодня митрополит Антоній удостоїв ряд кліриків єпархії богослужбових нагород.

За богослужінням співав професійний хор собору святих апостолів Петра і Павла міста Броварів, який цього дня святкує 20-річний ювілей.

Після богослужіння владика Антоній звернувся до присутніх з архіпастирським словом, привітавши духовенство єпархії та парафіян храму зі Світлим Христовим Воскресінням.