Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у засіданні Оргкомітету з проведення урочистостей до 25-ліття Харківського Архієрейського Собору (відео)

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у засіданні Оргкомітету з проведення урочистостей до 25-ліття Харківського Архієрейського Собору (відео)24 лютого 2017 року у резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулося засідання Організаційного комітету, відповідального за проведення урочистих заходів з нагоди 25-ліття Харківського Архієрейського Собору. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

На засіданні були присутні голова Оргкомітету – Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, а також члени: намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ, заступник Голови Оргкомітету митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій, єпископ Ірпінський Климент, голова Адміністративного апарату Київської Митрополії, архімандрит Віктор (Коцаба), голова Синодального відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик) та інші.

Під час засідання присутні сформували план заходів з нагоди святкування 25-ліття Харківського Архієрейського Собору, який буде представлено для розгляду на найближчому засіданні Священного Синоду.

По завершені наради керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній розповів про головні заходи урочистостей.

 
 
www.church.ua