Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив засідання Вченої ради КДА в першому півріччі

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив засідання Вченої ради КДА в першому півріччі27 грудня, під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії, керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, пройшло засідання Вченої ради КДА, на якому підбили підсумки I семестру 2016-2017 навчального року.

Згідно з регламентом, Рада затвердила графік захисту наукових робіт в 2016-2017 навчальному році. Далі зі звітом про стан навчального процесу та підготовку до студентської конференції в II семестрі виступив перший проректор КДАіС професор, протоієрей Сергій Ющик; про виховний процес доповів старший помічник ректора з виховної роботи доцент архімандрит Амвросій (Вайнагій); проректор з науково-богословської роботи професор В.В. Бурега зробив повідомлення про науково-богословську діяльність в цьому півріччі; вчений секретар протоієрей Василь Яковчук доповів про результати роботи Вченої ради КДА за I семестр і про підготовку проекту навчального посібника з Церковного співу «Осмогласся, Догматики і тропарі» під авторством викладача КДС протоієрея Дмитра Болгарського. Також свої звіти надали завідувачі кафедрами і сектором заочного навчання КДАіС.

З доповідями про виконану за минулий семестр роботу виступили економ архімандрит Іларіон (Кострець), завідувач бібліотекою доцент, архімандрит Олексій (Коваль), про діяльність інформаційно-просвітницького реабілітаційного центру «Надія», який діє при Київських духовних школах, доповів керівник Центру професор Віктор Михайлович Чернишов.

Далі Рада заслухала звіт про виконану роботу наукових керівників студентів II курсу магістратури КДА, які пишуть дипломні магістерські роботи, також Рада затвердила подані на розгляд теми кандидатських і магістерських робіт, і зміни в темах дипломних робіт, що знаходяться на стадії написання.

На завершення порядку денного зі звітом про діяльність офіційного сайту Київських духовних шкіл та студентського наукового товариства виступив відповідальний редактор сайту старший помічник ректора з навчально-методичної роботи професор архімандрит Сильвестр (Стойчев).

На закінчення владика ректор подякував Вченій раді, викладачам і співробітникам за виконану роботу і привітав з наступаючими Різдвяними святами.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив засідання Вченої ради КДА в першому півріччіМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив засідання Вченої ради КДА в першому півріччі

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31