Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у святкуванні 70-річчя відродження Санкт-Петербурзьких духовних шкіл

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у святкуванні 70-річчя відродження Санкт-Петербурзьких духовних шкіл9 жовтня, в день пам'яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, в Санкт-Петербурзької духовних школах відбулися урочистості з нагоди 70-річчя їх відродження. В урочистостях взяли участь архієреї Руської та Української Православних Церков, представники різних навчальних закладів.

Божественну літургію в академічному храмі очолив керуючий справами РПЦ митрополит Санкт-Петербурзький і Ладозький Варсонофій. Йому співслужили: керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней; митрополит Ростовський і Новочеркаський Меркурій; ректор МДАіС архієпископ Верейський Євгеній; архієпископ Берлінський і Німецький Феофан, ректор СПбДАіС архієпископ Петергофский Амвросій; єпископ Виборзький і Приозерський Ігнатій; єпископ Царскосельский Маркелл; єпископ Кронштадтський Назарій, єпископ Тихвинський і Лодейнопольський Мстислав, єпископ Гатчинський і Лузький Митрофан; єпископ Глазовский і Ігрінський Віктор; єпископ Бобруйський і Биховський Серафим; єпископ Боровичський і Пестовський Єфрем; єпископ Моравицький Антоній і єпископ Юр'ївський Арсеній.

Після закінчення святкового богослужіння в актовому залі Духовної Академії пройшов традиційний Акт, присвячений відзначенню 70-річного ювілею відродження вищої духовної освіти в Санкт-Петербурзі. В рамках урочистого Акту митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав ректора СПбДА архієпископа Петергофського Амвросія, викладацьку корпорацію та студентів з актовим днем і вручив у подарунок ікону Собору святих Київської духовної академії, написану в подарунок для Санкт-Петербурзької духовних шкіл і нові академічні видання.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31