Митрополит Антоній взяв участь у засіданні круглого столу «Питання духовної безпеки в інформаційному суспільстві»

Митрополит Антоній взяв участь у засіданні круглого столу «Питання духовної безпеки в інформаційному суспільстві»Захід був присвячений обговоренню практичних та богословських питань, пов’язаних з захистом свободи особистості в умовах розбудови інформаційного суспільства.

6 вересня 2016 року в актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбувся круглий стіл «Питання духовної безпеки в інформаційному суспільстві», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У заході взяли участь керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Тульчинський і Брацлавський Іонафан, голова Богословсько-канонічної комісії при Священному Синоді УПЦ митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, намісник Свято-Успенської Почаївської Лаври митрополит Почаївський Володимир, голова Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бердянський і Приморський Єфрем, а також віруючі Української Православної Церкви з різних регіонів України.

Під час заходу були обговорені практичні та богословські питання, пов’язані з захистом свободи особистості в умовах розбудови інформаційного суспільства. Зокрема, віруючі отримали відповіді від духовенства та фахівців у галузі богослов’я на питання, що потребують компетентного осмислення понять «особистість», «імя», «воля», «згода та обробка персональних даних», «біометричні параметри» тощо.