Неділя 4-та після Пасхи, про розслабленого

Неділя 4-та після Пасхи, про розслабленого21 травня, напередодні Неділі 4-ї після Пасхи, дня пам'яті перенесення мощей свт. Миколая із Мир Лікійських в Бар, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, звершив всенічне бдіння у храмі Христа Спасителя м. Южноукраїнськ Миколаївської області.

Його Високопреосвященству співслужили єпископ Вознесенський і Первомайський Алексій і духовенство єпархії.

Після відпусту митрополит Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

В день свята, 22 травня, в Неділю про розслабленого, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, з благословіння Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського и всієї України Онуфрія, взяв участь у закритті фестивалю для людей з вадами слуху «Першотравневі зустрічі» в с. Грушівка, Первомайського району, Миколаївської області.

Митрополит Антоній, у співслужінні єпископа Вознесенського і Первомайського Олексія, звершив Божественну літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Грушівка. Богослужіння супроводжувалося сурдоперекладом.

Після прочитання Євангельського оповідання владика ректор звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

Після відпусту митрополит Антоній, подякував владиці Олексію за запрошення взяти участь у місіонерському проекті Вознесенської єпархії, а також висловив слова подяки всім організаторам і учасникам фестивалю за величезну працю несення Слова Божого людям з дефектами слуху.

На завершення єпископ Олексій вручив дипломи учасникам фестивалю.