Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав з Різдвом Христовим Предстоятеля Української Православної Церкви

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав з Різдвом Христовим Предстоятеля Української Православної Церкви7 січня, викладачі та студенти Київської духовної академії і семінарії на чолі з ректором КДАіС, керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм привітали Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України зі святом Різдва Христового.

Вітаючи Його Блаженство митрополит Антоній відзначив особливе батьківське ставлення Предстоятеля до викладачів і студентів. Владика Антоній побажав Архіпастирю щоб Народжений Господь ніколи не залишав Його в Первосвятительському служінні на благо всієї повноти Української Православної Церкви.

Митрополит Онуфрій подякував владиці ректору за теплі слова привітання, побажав усім педагогам і учням щоб кожен з них сумлінно, з Богом у душі, повною мірою розкрив свій талант дарований Господом. Після цього Предстоятель під спів різдвяних колядок вручив усім подарунки.