Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив урочистий молебень на честь свята Покрова Богородиці та Дня захисника України

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив урочистий молебень на честь свята Покрова Богородиці та Дня захисника України14 жовтня, після освячення Свято-Миколаївського храму і Божественної літургії керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, відвідав урочисті заходи присвячені Дню захисника України в м. Коростень.

Його Високопреосвященство, у співслужінні митрополита Овруцького і Коростенського Віссаріона, звершив молебень до Божої Матері біля пам'ятника Покрови Пресвятої Богородиці. Після чого духовенство та віруючі хресною ходою пройшли до новозведеного пам'ятника святому рівноапостольному князю Володимиру, освятивши який, митрополит Антоній привітав представників міської адміністрації і численних віруючих зі святом.

Останні новини