У перший день навчального року митрополит Антоній співслужив Блаженнішому митрополиту Онуфрію в Успенському соборі Києво-Печерської лаври

У перший день навчального року митрополит Антоній співслужив Блаженнішому митрополиту Онуфрію в Успенському соборі Києво-Печерської лаври1 вересня, за традицією, перший день навчального року почався Божественною літургією, яка була звершена в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Урочисте богослужіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Його Блаженству співслужив керуючий справами Української Православної Церкви, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Ніжинський і Прилукський Іриней, голова Навчального комітету УПЦ єпископ Ірпінський Климент, а також члени професорсько-викладацької корпорації та студенти у священному сані.

За богослужінням у храмі співали академічні хори під керівництвом архімандрита Романа (Підлубняка) та ієромонаха Леонтія (Тупкало). За Літургією молилися викладачі та студенти духовної школи.