На свято Вознесіння Господнього митрополит Антоній звершив Божественну літургію у Свято-Вознесенському соборі міста Вознесенська

На свято Вознесіння Господнього митрополит Антоній звершив Божественну літургію у Свято-Вознесенському соборі міста Вознесенська21 травня, у день свята Вознесіння Господнього, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами УПЦ, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Антоній звершив Божественну літургію у Свято-Вознесенському соборі м. Вознесенська Миколаївської області.

Його Високопреосвященству співслужили єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій, глава адміністративного апарату Київської митрополії архімандрит Віктор (Коцаба) та духовенство єпархії.

Після Євангельського читання митрополит Антоній звернувся до пастви з архіпастирським словом.

По завершенні Літургії був звершений хресний хід навколо храму. На завершення богослужіння владика ректор, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, удостоїв високих церковних нагород благодійників храму.