Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у прославленні Бердянської чудотворної ікони

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у прославленні Бердянської чудотворної ікони16 травня 2015, Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прибув з архіпастирським візитом в Бердянську єпархію.

Його Блаженство зустрічали архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука, архієпископ Ізюмський і Куп'янський Єлисей, єпископ Бердянський і Приморський Єфрем, а також міський голова Бердянська Бакай О.А., мер м Токмак Котелевський І.В. та інші представники місцевої влади. Предстоятель подякував за теплий прийом, привітав жителів та гостей міста з Воскресінням Христовим і престольним святом - прославлянням бердянської чудотворної ікони Божої Матері - і благословив усіх присутніх.

Увечері того ж дня, в кафедральному соборі Різдва Христового Блаженніший владика очолив Всеношну. Предстоятелю співслужили керуючий справами УПЦ, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископи Запорізький і Мелітопольський Лука, Макіївський Варнава, Ізюмський і Куп'янський Єлисей; єпископи: Обухівський Іона, Конотопський і Глухівський Роман, Ірпінський Климент, Бердянський і Приморський Єфрем, Вознесенський і Первомайський Олексій, а також духовенство єпархії.