У неділю 4-ту після Пасхи митрополит Антоній очолив Божественну літургію в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври

У неділю 4-ту після Пасхи митрополит Антоній очолив Божественну літургію в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври3 травня, в Неділю про розслабленого, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив Божественну літургію в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Його Високопреосвященству співслужили єпископи Макарівський Іларій, Ірпінський Климент і духовенство монастиря. За Богослужінням молилися студенти Київських духовних шкіл та парафіяни обителі.

Після читання Євангельського оповідання митрополит Антоній звернувся до парафіян з проповіддю, в якій, зокрема, зазначив: «Ми часто витрачаєм дорогоцінний дар здоров'я для власного задоволення, замість прославлення Господа і турботи про ближнього. Навіть хвороби і страждання, які надсилаються нам для покаяння і виправлення ми, зазвичай, зустрічаємо з наріканням. Сьогоднішнє Євангельське оповідання прямий зв'язок між душею і тілом. Будемо ж сподіватися на милість Господа, Якому під силу підняти нас з болота наших гріхів словами - встань, візьми ложе своє і ходи, але також і пам'ятати заповідь дану розслабленому – не  гріши, щоб не сталось тобі чого гіршого».

Після відпусту владика привітав усіх прихожан з Недільним днем.