В день пам'яті святого першомученика архидиякона Стефана митрополит Антоній звершив Божественну літургію в чоловічому монастирі в с. Княжичі

В день пам'яті святого першомученика архидиякона Стефана митрополит Антоній звершив Божественну літургію в чоловічому монастирі в с. Княжичі9 січня, у день пам'яті святого апостола і первомученика архідиякона Стефана, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в Спасо-Преображенському чоловічому монастирі в с. Княжичі, Броварського району Київської області.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчу, благочинні церковних округів та духовенство єпархії.

Після закінчення богослужіння митрополит Антоній привітав віруючих зі святом Різдва Христового і, з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вручив церковні нагороди священнослужителям єпархії з нагоди свята, а також у зв'язку з особистими ювілеями.

Після Літургії владика ректор відвідав різдвяний концерт дитячих хорових колективів організований в місцевому будинку культури та вручив усім учасникам подарунки.