Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)

Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)4 листопада, в останній день свого перебування в Клуж-Напока, керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній разом з правлячим архієреєм Клужської архиепископії митрополитом Андрієм відвідав монастирі та духовну семінарію Клужської єпархії.

Ієрархи побували в жіночому Свято-Єлисаветинському монастирі. Потім відвідали монастир в честь Архангела Михаїла, який розташований в місті Турді, де починав своє пастирське служіння митрополит Андрій. Гостей зустріли сестри обителі на чолі з ігуменею. Митрополит Антоній подарував ігумені монастиря ікону Собору Києво-Печерських святих і передав до монастирської бібліотеки видання Київських духовних шкіл. В свою чергу сестри обителі подарували владиці ікону «Благовіщення Пресвятої Богородиці» писану на склі - традиційному для Трансільванії вигляді іконопису.

На завершення, владика ректор відвідав Клужську семінарію, де, після екскурсії, помолився з вихованцями в семінарському храмі під час вечірніх молитов. Після молитов відбулася бесіда, під час якої митрополит Антоній розповів учням про систему духовної освіти в Україні та відповів на запитання студентів.

Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)Завершився візит митрополита Бориспільського та Броварського Антонія у м. Клуж-Напока (Румунія)

 Сайт КДАіС

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31