У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік1 вересня у Київській духовній академії і семінарії розпочався новий 2014-2015 навчальний рік.

За традицією перший день навчального року розпочався Божественною літургією, яка була здійснена в Трапезному храмі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських.

Урочисте богослужіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Його Блаженству співслужив керуючий справами Української Православної Церкви, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Іриней, голова Навчального комітету УПЦ єпископ Ірпінський Климент, а також члени професорсько-викладацької корпорації в священному сані.

За богослужінням в храмі співав академічний хор під керівництвом архімандрита Романа (Підлубняка), а також хор під керуванням ієромонаха Леонтія (Тупкало).

Під час літургії молилися викладачі та студенти духовної школи.

Після відправи Предстоятель Української Православної Церкви освятив спортивний  майданчик, який,  з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії, обладнано на території внутрішнього двору біля студентських гуртожитків.

Цього ж дня в Хресто-Воздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври було звершено молебний спів перед чесними мощами преподобного Нестора Літописця.

Богослужіння очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у співслужінні  ректора Київської духовної академії і семінарії митрополита Бориспільського і  Броварського Антонія, архієпископа Ніжинського і Прилуцького Іринея, єпископа Ірпінського Климента, а також духовенства школи.

По закінченні молебню богомольці вклонилися мощам небесного покровителя Академії – преподобного Нестора Літописця.

Наприкінці Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив викладачів і студентів та окропив усіх святою водою.

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік

 У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік  У Київських духовних школах розпочався новий навчальний рік 

 

 Сайт КДАіС

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31