Керуючий справами УПЦ зустрівся з делегацією керівництва Прикордонної служби ФСБ РФ

Керуючий справами УПЦ зустрівся з делегацією керівництва Прикордонної служби ФСБ РФ7 листопада Святу Успенську Києво-Печерську Лавру відвідала делегація керівництва Прикордонної служби Федеральної служби безпеки Російської Федерації на чолі з першим заступником директора ФСБ РФ керівником Прикордонної служби генерал-полковником В. Г. Кулішовим.

Після екскурсії територією Лаври делегацію прийняв Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

В зустрічі також взяли участь Голова Синодального відділу Української Православної Церкви по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин, представники вітчизняної Прикордонної служби та Збройних сил.

У вітальному слові до гостей митрополит Антоній відзначив, що робота з військовими та правоохоронцями завжди була і є одним із найважливіших напрямків діяльності Православної Церкви.

 Керуючий справами УПЦ зустрівся з делегацією керівництва Прикордонної служби ФСБ РФ Керуючий справами УПЦ зустрівся з делегацією керівництва Прикордонної служби ФСБ РФ

http://church.ua

 

 

 

Останні новини