ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння

ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння 15 березня 2023 р. у середу 3-ї седмиці Великого посту, з благословіння керуючого Бориспільської єпархії, Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварського, відбулася загальна сповідь та зібрання духовенства першого та другого Вишгородського благочиння в храмі на честь святих страстотерпців Бориса і Гліба у м. Вишгород.  

 

Літургію Передосвячених Дарів очолив благочинний першого Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко у співслужінні благочинного другого Вишгородського благочиння протоієрея Олександра Стасіва та духовенства обох благочинь Вишгородського району.  

 

Під час Літургії відбулася загальна сповідь духовенства у духівника благочиння, після чого кожен причастився Святих Христових Таїн.  

 

Під час Богослужіння були піднесені особливі молитовні прохання про припинення війни, за церковну єдність та за мир у нашій Вітчизні.  

 

Після Богослужіння, були проведені збори духовенства першого Вишгородського благочиння, на яких обговорювалися нагальні питання парафій.  

 

Отець-благочинний звернувся до священнослужителів зі словами настанови та підтримки, закликаючи берегти істинну віру у час випробувань та побажав духовенству і парафіянам у гарному духовному і фізичному здоров’ї зустріти Світле Христове Воскресіння.

ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородського благочиння