ПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державу

ПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державу3 лютого 2019 року у 36-ту Неділю після П'ятидесятниці у храмі на честь Успіння Пресвятої Богородиці села Погреби Броварського району собором священиків була звершена Божественна Літургія.

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія Літургію очолив благочинний Першого Броварського округу протоієрей Олександр Левчук у співслужінні настоятеля погребського храму протоієрея Ігоря Баглея, настоятеля храму на честь Воскресіння Христового села Зазим'є протоієрея Олександра Генераленка та духовенства Першого Броварського благочиння.

На прохання релігійної громади села Погреби та з метою підтримати її на богослужіні молилися православні віруючі із сусідніх сіл.

Під час Літургії була звершена молитва за Українську державу.

Наприкінці до парафіян звернулися благочинний отець Олександр Левчук, керівник єпархіального юридичного відділу протоієрей Олексій Носенко та настоятель храму отець Ігор Баглей.

Після богослужіння священники відповіли на запитання членів громади. 

 
 

ПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державуПОГРЕБИ. У храмі на честь Успіння Богородиці віруючі соборно звершили молитву за Українську державу 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

КОМЕНТАР. Парафія Успіння Богородиці села Погреби ніяких рішень щодо переходу в ПЦУ не приймала