Духовенство Березані взяло участь у святкуваннях, присвячених Дню міста

Духовенство Березані взяло участь у святкуваннях, присвячених Дню міста22 вересня цього року у Березані проходив ряд святкових заходів, присвячених Дню міста та 75-й річниці його визволення. Зранку на житломасиві “Поліський” відбулося перезахоронення останків невідомого солдата Другої світової війни, котрий захищав Березань від фашистських загарбників. Розпочався захід покладеням квітів на могилу Олександра Бобка, котрий загинув в АТО. На заході були присутні члени Союзу пошукових загонів України, представники влади та березанці. На початку міський голова Тимченко В. Г. звернувся зі словом до присутніх, в якому наголосив на пам’яті нашої історії та наших героїв.

Міський голова оголосив подяку за нелегку плідну працю всім, хто займається пошуковими роботами. Після цього до присутніх звернувся благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко), закликавши до молитви за всіх, хто поклав своє життя за нашу Вітчизну при визволенні міста, за тих, хто і сьогодні прикладає зусилля для його розвитку і процвітання. Одразу за цим розпочалося заупокійне богослужіння, котре соборно звершили настоятелі Березанських храмів. Ще один невідомий солдат віднайшов вічний спокій. В обід у міському парку пройшов мітинг, присвячений 75-й річниці визволення Березані від німецько-фашистських загарбників, після якого був організований обід для ветеранів.

На озері “Центральне” пройшли розважальні заходи та фестиваль фольклорної пісні. На СК “Дружба” відбулися показові виступи гімнастів, а ввечері пройшов святковий концерт. В рамках концерту виступили : суперфіналіст другого сезону “Х-фактора” Олег Кензов, співачка солістка української національної капели “DUMKA” Ольга Невгад, переможниця 3-го сезону “Голос. Діти.”, Еліна Іващенко, учасниця 3-го сезону “Голос. Діти” Поліна Загной, фіналістка національного відбору ” Дитяче Євробачення” Аліса Панчук, учасниця проекту “Голос.Діти” Катерина Сибірцева,  заслужений артист України, композитор і співак Андрій Князь, гурт GO-A, світлове шоу барабанщиків RHYTHMMEN, також протоієрей Олександр Клименко привітав рідне місто зі святом, виконавши пісні. 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31