ПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнів

ПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнів29 серпня 2021р. у неділю 10-ту після П`ятидесятниці та святкування перенесення нерукотворного образу Спасителя із Едеси до Константинополя у Петропавлівському храмі села Петропавлівське Другого Бориспільського благочиння Бориспільської єпархії відбулася Божествена літургія, по закінчення якої настоятель храму протоієрей Василій Бринзей звернувся до пастви зі словом проповіді, в якій розповів про нерукотворний образ Спасителя.

По завершнні проповіді був звершений молебень перед початком навчального року, в якому взяли участь діти та студенти різних навчальних закладів. 

Після завершення молебну священик привітав дітей з наступаючим навчальним роком, побажав успіхів у навчанні і допомоги Божої.

Батюшка також нагадав дітям золоте правило: "з усіма поводьтеся так як хочете щоб поводилися з вами".

Після цього отець Василій благословив усіх дітей і окропив святою водою.

ПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнівПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнівПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнівПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнівПЕТРОПАВЛІВСЬКЕ. Священник благословив на навчання учнів