БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»

БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»2 червня 2021 р. в храмі Нерукотворного образа м. Бориспіль вперше проведена зустріч спільноти «Православні мами». Ініціатором ідеї та керівником зібрання є матушка Олена Степанюк.

Слід зауважити, що створення даної групи в мережі «viber» стартувало з лютого місяця 2021 р. І серед учасників проводилися конкурсні змагання до дня Стрітення Господнього, масляної та Воскресіння Христового. Переможці нагороджені подарунками.

Відкриваючи зустріч матушка Олена розповіла про мету створення та завдання, які мають втілитися в реальність. В основі лежить, розкриття теми православної жінки, мами, яка відіграє велику роль в Церкві Христовій та сімейному житті. А також розвиток спілкування між православними однодумцями.

Перший діалог з ієреєм Тарасієм Степанюком був присвячений темі: «Роль првославної жінки в сім'ї!».  

Спільнота розвивається та запрошує всіх бажаючих жінок долучатися до участі. (Дет. За тел. Viber +380989912099).

 БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»БОРИСПІЛЬ. У храмі Нерукотворного образа пройшла зустріч спільноти «Православні мами!»

Останні новини