КОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітей

КОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітей30 травня 2021 року у Спасо-Преображенській парафії с. Коржі була звершена Божественна літургія, під час якої маленькі парафіяни приступили до Таїнства Причастя. По закінченні літургії, був відслужений подячний молебень за дітей. Богослужіння звершив настоятель храму, протоієрей Миколай Борисюк.

Після богослужінь священник виголосив проповідь, в якій підкреслив важливість духовного виховання підростаючого покоління і побажав усім Божого благословення.

Після цього на подвір’ї храму малечі були запропоновані різноманітні ігри, розваги, подарунки та солодощі. На завершення свята діти мали змогу всю свою енергію направити на ігри на батуті.

 КОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітейКОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітейКОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітейКОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітейКОРЖІ. В Спасо-Преображенській парафії відзначили День захисту дітей