ПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої Матері

ПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріУ світлий четвер прихожани Свято-Троїцького храму с. Пасічна придбали Почаївську ікону Божої Матері та пройшлися з нею вулицями села.

Ікону вийшло зустріти духовенство Баришівського та Березанського благочиння, а також прихожани храмів із сусідніх сіл. Хресна хода розпочалась на початку села і закінчилась святковим Пасхальним богослужінням.

У день пам‘яті ікони «Живоносне джерело» була звершена соборна Божествена літургія під накриттям біля Свято-Троїцького храму с. Пасічна. Закінчилось богослужінням хресним ходом навколо храму.

 

 ПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої МатеріПАСІЧНА. Духовенство і парафіяни з урочистостями зустріли копію Почаївської ікони Божої Матері