ПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпих

ПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихУ новорічну ніч із 31 грудня на 1 січня 2021 р. у Свято-Покровській церкві села Плоске Броварського району була відслужена Божественна літургія. Під час літургії дітки та дорослі сподобилися причаститися святих Христових таїн.

Після літургії та Новорічного святкового молебня настоятель храму протоієрей Миколай Сидоренко звернувся до прихожан зі словом проповіді, в якій зауважив, що дякуючи Богу, що ми вступили в Новий рік з молитвою в серці. Просячи, щоб Господь надав мудрість та благословив увесь наступний рік духовним здоров'ям та благополуччям.

Після Божественної літургії всі присутні були запрошені на святкову трапезу.

Також цього дня настоятель храму протоієрей Миколай з дітками недільної школи був запрошений на святкові заходи с приводу пам'яті святого Амфілохія Почаєвського до малого наділу Божої Матері для реабілітації сліпих в Україні - Всеукраїнську Благодійну організацію "Обличчям до істини" в с. Гоголів Броварського району.

Дітки недільної школи привітали всіх із Новорічними святами. Всі присутні отримали святкові подарунки.

 ПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпихПЛОСКЕ. Парафія помолилася в Новорічну ніч у храмі та привітала з Різдв'яними святами пацієнтів закладу реабілітації сліпих

 

Останні новини