СУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храму

СУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуУ п’ятницю 1 січня 2020 року, з благословення Високопреосвященнійшого Антонія Митрополита Бориспільського і Броварського в храмі Стітення Господнього с. Сулимівка Яготинського благочиння відбулася сповідь священиків Яготинського благочиння. У суботу 2 січня, в боковому приділі храму на честь праведного Іоанна Кронштадтського була звершена соборна Божественна літургія.

Богослужіння звершили священники Яготинського благочиння разом із гостями в священному сані з Київської єпархії.

Проповідь після читання Євангелія виголосив священник Андрій Дворовий з м. Боярка.

По завершенні Літургії, настоятеля та віруючих привітав благочинний Яготинського округу протоієрей Рустік Романій.

По завершенні богослужінь традиційно відбулася святкова трапеза під час якої настоятель храму протоієрей Сергій Кисильов виконав авторські духовні піснеспіви.

 СУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храмуСУЛИМІВКА. Престольне свято в приділі на честь праведного Іоанна Кронштадтського Свято-Стрітенського храму

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31