Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)

Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)11 листопада 2020 року на 69 році життя після тяжкої хвороби відійшов до Господа клірик Першого Броварського благочиння штатний священник собору на честь святих первоверховних апостолів Петра і Павла м. Бровари протоієрей Георгій Телегін.

Батюшка народився 28 липня 1952 року, у 1981 р. закінчив Київський Республіканський заочний автотранспортний технікум після якого в 1992 році здобув вишу світську освіту в Київському автомобільно-дорожньому інституті, тривалий час працював за своїм фахом. Відчувши покликання Господа з благословення настоятеля починає допомагати при богослужінні у Петро-Павлівському храмі м.Бровари, а згодом приймає рішення вступати до семінарії та продовжувати своє служіння у священному сані.

22 березня 2010 року єпископом Васильківським Пантелеймоном рукоположений у сан диякона, а 13 грудня 2012 року в Академічному храмі на честь Різдва Богородиці ректором КДАіС архієпископом Бориспільським Антонієм рукоположений у сан священника і направляється на служіння в рідний Петро-Павлівський храм м.Бровари.

Любов до Бога в отця Георгія проявлялася в його теплому відношенні до своїх духовних чад. Всі, хто його знав, згадує його "як справжнього батюшку, без фальші, чистої і доброї душі з чудовим почуттям гумору. Він завжди міг вислухати, знайти потрібні слова і підтримати."

Священноначалля та духовенство Бориспільської єпархії висловлюють свої співчуття духовним чадам та близьким спочилого. Віримо, що милосердний Господь протоієрея Георгія «в оселях праведних вселить, на лоні Авраамовому упокоїть, і до праведних причислить». Вічна йому пам’ять!

Чин похорону спочилого священника відбулося 13 листопада на церковному подвір'ї перед Петро-Павлівським собором м.Бровари.

Заупокійне богослужіння очолив настоятель собору, благочинний Першого Броварського благочиння протоієрей Олександр Левчук у співслужінні духовенства благочиння.

Тіло отця Георгія було поховано на церковній території.

 Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Телегін (оновлено)

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31