ХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну Літургію

ХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюСело Хмельовик Березанського благочиння (Баришівський район) засноване у 1710 році та відноситься до Яблунівської сільської ради та парафії на честь ікони Божої Матері "Всіх Скорботних Радість"  села Яблуневого. У селі протягом історії ніколи не було храму. До революції 1917 року село відносилося до Стефанівської парафії села Семенівки, тому і храмове свято у Хмельовику боголюбивий народ відзначав у день пам'яті святого першомученика та архідиякона Стефана. У 2015 році для віруючих села була виділена кімната для звершення молитов у місцевому клубі. Цьогоріч стараннями ієрея Іллі Ляшика у приміщенні був влаштований храм.

28 вересня 2020 року в день пам'яті обрітення мощей святого першомученика та архідиякона Стефана була звершена перша Божественна Літургія у Свято-Стефанівському храмі села Хмельовик. Богослужіння з благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духовенства благочиння. 

Під час богослужіння була піднесена молитва проти пандемії коронавірусу. 

Після Літургії духовенство звершило молебень святому архідиякону. 

В кінці отець-благочинний виголосив проповідь про подвиг святого Стефана та про значення храму в житті християнина. Наостанок, отець Назарій привітав присутніх із престольним святом та побажав, щоб храм став серцем духовного життя селян.

ХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну ЛітургіюХМЕЛЬОВИК. У пристосованому під храм приміщенні було звершено першу Божественну Літургію 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31