Відбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочиння

Відбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочиння24 серпня 2020 року у день пам'яті преподобних Іоанна Святогорського та Феодора князя Острозького у Свято-Троїцькому храмі села Веселинівка була звершена соборна Божественна Літургія. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духівника протоієрея Анатолія Левицького, настоятеля храму ієрея Олександра Покотила та духовенства благочиння. 

Після читання Євангелія проповідь про житіє та подвиги преподобного Іоанна виголосив настоятель Ірининського храму села Пилипче протоієрей Миколай Борисюк. 

За богослужінням була піднесена молитва проти пандемії коронавірусу. Після Літургії був звершений молебень з нагоди 29-ої річниці незалежності України. 

По завершенні богослужіння отець Назарій звернувся до присутніх зі словом проповіді та закликав віруючих до преображення власної душі. Після цього відбулися чергові збори духовенства Березанського благочиння.

У ході зібрання отець-благочинний роздав священикам чинопослідування молебню за сім'ю, текст якого був прийнятий Священним Синодом УПЦ 17 серпня 2020 року. Також, згідно постанови Синоду, доведена інформація про відзначення 30-ї річниці широкої автономії УПЦ. Духовенство розглянуло питання функціонування парафіяльних воскресних шкіл в умовах адаптивного карантину.

Відбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочинняВідбулося соборне богослужіння та збори духовенства Березанського благочиння 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31