БОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частини

БОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частини26 липня 2020 р. в Неділю 7-му після Трійці вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі на чолі з викладачами відвідали державну службу з надзвичайних ситуацій м. Бориспіль.

Рятівники-пожежники розповіли про основні моменти нелегкої роботи та показали техніку, яка допомагає в рятувальних операціях.

Діти отримали відповіді на свої питання і звісно випробували себе в ролі рятівників.

Вихованці висловлюють особливу подяку начальнику Бориспільського РВ ГУ ДСНС України у Київській області Овдієнко Юрію Костянтиновичу.

Екскурсію проведено з дотриманням усіх норм карантину.

 БОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частиниБОРИСПІЛЬ. Вихованці недільних шкіл храму Нерукотворного образу та храму святого пророка Іллі відвідали з екскурсію до пожежної частини