НЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храму

НЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храму13 липня 2020 року в день пам'яті святителя Софронія, єпископа Іркутського, з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія секретар Бориспільської єпархії єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив Божественну літургію у Свято-Троїцькому храмі с. Недри Березанського благочиння (Баришівський район).

Його преосвященству співслужили - благочинний Березанського округу архімандрит Назарій Омеляненко, настоятель храму протоієрей Олександр Клименко, духовенство благочиння.

Після богослужіння владика звершив чин освячення накупольного хреста та дзвонів для дзвінниці сільського храму.

Також цього дня владика Діонісій відвідав будівельний майданчик в місті Березані, де трудами настоятеля отця Олександра Клименка звершується будівництво храму на честь святителя Софронія Іркутського.

 НЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храмуНЕДРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій освятив накупольний хрест та дзвони для дзвінниці храму