Відбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочиння

Відбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочиння8 квітня 2020 р. у середу шостої седмиці Великого посту в день віддання свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, з благословення Високопреосвященнійшого Антонія, митрополита Бориспільського та Броварського керуючого справами УПЦ, відбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочиння та соборно відслужена літургія Передосвячених Дарів.

На літургії служили благочинний протоієрей Василій Прохорець, духівник протоієрей Васілій Богодєєв та духовенство Згурівського благочиння.

Під час   літургії були піднесенні молитовні прохання за мир в Україні, за лікарів та про припинення поширення коронавірусної хвороби.

Після богослужіння благочинний отець Василій довів до відома священнослужителів про розпорядження з приводу поширення COVID-19 та безпеку захисту людей від хвороби. Також на збори були запрошені працівники пожежної безпеки, які  провели бесіду з духовенством про пожежну безпеку та дотримання правил на парафіях.

По завершенні благочинний разом із духовенством привітали кліриків благочиння - духівника протоієрея Василія Богодєєва та ієрея Іоанна Балковського з 65-річчям із дня народження, побажали їм міцного здоров'я, Божої допомоги, бути істинними наставниками й пастирями, щоб і на далі Господь додав їм сили у служінні та многих благих літ життя!

 Відбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочинняВідбулася загальна сповідь духовенства Згурівського благочиння

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31