ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочиння

ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочиння18 березня 2020 р. у середу 3-ї седмиці Великого посту, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварського, секретар єпархії єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну  Літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь святих страстотерпців Бориса і Гліба у м. Вишгород.

Його Преосвященству співслужили настоятель храму, благочинний першого Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко, благочинний другого Вишгородського благочиння протоієрей Олександр Стасів та духовенство Вишгородського району.

Цього дня відбулося традиційне великопісне спільне говіння священнослужителів, під час якого кожен священник очистив свою душу через сповідь у духівника благочиння та причастився Святих Христових Таїн. 

За богослужінням була піднесена молитва за церковну єдність та за мир у нашій Вітчизні.

Владика Діонісій звернувся до священнослужителів зі словами настанови та підтримки, закликаючи берегти істинну віру у час випробувань бо  Господь посилає випробування для того, щоб дати нам шанс показати, що ми є християнами, що ми любимо Бога, що ми любимо ближніх.

Після Богослужіння, було проведено збори духовенства першого Вишгородського благочиння, на яких обговорювалися нагальні питання парафій, а також благочинний довів до священства завдання, які поставлені перед священством керівництвом єпархії.

ВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочинняВИШГОРОД. Відбулося спільне говіння духовенства Вишгородщини та збори Першого Вишгородського благочиння

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31