БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»

БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»16 січня 2020 року вихованці недільної школи старших та молодших класів чоловічого монастиря на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» м. Бориспіль з благословення намісника монастиря архімандрита Спиридона (Ходанича) відвідали вже за традицією реабілітаційну установу змішаного типу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім» м. Бориспіль.

Вихованці недільної школи привітали усіх присутніх з різдвяними святами показавши   виставу на євангельський сюжет  «Народження у світ  Христа Спасителя».  Наприкінці всі присутні прославили народженого в Світ Богонемовля  колядками та  отримали солодкі подарунки.

БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім»БОРИСПІЛЬ. Недільна школа чоловічого монастиря відвідала реабілітаційну установу для інвалідів та дітей інвалідів «Наш дім» 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31