Звершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарні

Звершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарні17 грудня 2019 року у день пам`яті св. Великомучениці Варвари, була звершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарні.

До Святої Чаші приступили люди, які лікуються в лікарні, а також прихожани храмів Баришівського благочиння, що в цей день також прийшли єдиними устами і серцем помолитись до Господа Бога та попросити заступництва св. Вмц. Варвари. 

Богослужіння очолив голова сімейного відділу єпархії прот. Іоанн Омельчук. Йому співслужив настоятель Свято-Володимирського храму с. Дернівка ієр. Дмитро Прокопенко.

Звершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарніЗвершена перша Божественна Літургія у молитовній кімнаті на території Баришівської районної лікарні