День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)

День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)Парафії Бориспільської єпархії відсвяткували День Святого Миколая святковими виставами Недільних шкіл.

19 грудня 2019 року, у Свято-Покровській церкві села Плоске була відслужена святкова Божественна літургія, яку очолив настоятель протоієрей Миколай Сидоренко. За літургією була піднесена молитва про мир в Україні. По завершенні святкової Божественної літургії та проповіді настоятеля.

Маленькі прихожани Свято-Покровської церкви підготували пісні та вірші, в яких просили саме необхідне: хто допомоги в навчанні, хто твердості у вірі, хто любові до батьків, та найбільше діти просили у Святого Миколая миру для нашої держави!

Після всіх привітань настоятель храму  подякував діткам та вручив солодкі подарунки.

День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено) 

 

19 грудня 2019 р. в храмі Нерукотворного образа Господа нашого Іісуса Христа м. Бориспіль звершена святкова Божественна літургія в день пам’яті Святителя Миколая Чудотворця. Літургію очолив настоятель храму прот. Ігор Степанюк. За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

Після літургії вихованці Недільної школи під керівництвом Олени Степанюк та ієр. Тараса Степанюка привітали прихожан святковою виставою. Настоятель подякував вихованцям та вручив всім діткам подарунки від Святого Миколая.

День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено) День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено) День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено) День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено) 

 

22 грудня 2019 р. в храмі Святого Пророка Іллі м. Бориспіль була звершена Божественна літургія. Очолив богослужіння настоятель храму прот. Андрій Олійник.

По закінченні вихованці Недільної школи храму, під керівництвом Олени Степанюк та ієр. Тараса Степанюка, показали виставу до Дня Святого Миколая, та привітали всіх присутніх з святом. Настоятель храму подякував діткам та вручив подарунки.

День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)

 

В день святого Миколая в Спасо-Преображенському монастирі с. Княжичі Броварського району богослужіння було звершено за недільним розкладом.

Ранню Божественну Літургію було відслужено в центральному приділі  Спасо-Преображенського собору, яку очолив благочиний монастиря архімандрит Іларіон в співслужінні братіі обителі. 

Перед Літургією було звершено молебень та прочитано соборний акафіст святителю Миколаю.

Пізню Божественну Літургію очолив архімандрит Самуїл з братією с священному сані.

В цей святковий день на запрошення директора школи Олійник Оксани Борисівни архімандрит Іларіон завітав до Княжицької середньої школи та привітав від імені намісника архімандрита Софронія діток зі святом святого Миколая. Художній колектив недільної школи приймав участь у святковому шкільному концерту, а на останок отець Іларіон разом з сільським головою Петренко В. І роздали солодощі діткам.

 День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)

В день свята святителя Миколая Свято-Троїцьку парафію с. Надра Березенського благочиння (Баришівський район) відвідали із привітаннями школярі місцевої школи. Настоятель протоієрей Олександр Клименко радо прийняв юних гостей та благословив кожному подарунок. Також отець Олександр в день святого Миколая відвідав сільський дитячий садочок, розказав діткам про святого Миколая та на пам'ять роздав подарунки.

 День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)День святого Миколая на парафіях єпархії (оновлено)

Останні новини