Вихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-Хмельницького

Вихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-Хмельницького1 листопада 2019 року вихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані вирушили у поїздку до Переяслава. Дітей супроводжував благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) та вихователі воскресної школи. 

Спочатку березанці відвідали Свято-Успенський собор та Архангело-Михайлівський чоловічий монастир міста, де оглянули археологічні розкопки древньоруського собору. Після цього вихованців гостинно зустрів ієромонах Феодосій(Вишаровський) у Свято-Троїцькій церкві Переяслава. Тут з благословення благочинного І Переяслав-Хмельницького округу архімандрита Ніла (Семенця) для дітей був приготований чай. 

Опісля всі направилися в Переяславський музей народної архітектури та побуту середньої Наддніпрянщини, де працівниками музею була проведена екскурсія. У музеї представлено як українське село Середньої Наддніпрянщини кінця ХІХ — початку ХХ століть, так і будівлі та стоянки від часів пізнього палеоліту до часів Київської Русі. Музей ознайомлює з народною культурою, архітектурою та творчістю, звичаями та обрядами українців Середньої Наддніпрянщини. На згадку про поїздку отець Назарій подарував дітям дитячі молитвослови.

Вихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-ХмельницькогоВихованці воскресної школи Свято-Благовіщенського храму Березані звершили поїздку до Переяслава-Хмельницького 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31