ПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчості

ПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчості20 жовтня 2019 року в місцевому клубі с. Пасічна Боришівського району відбувся традиційний "Покровський вечір творчості". Захід було організовано настоятелем та парафіянами Свято-Троїцького храму с. Пасічна.

Захід традиційно вже проходить 4 рік поспіль і об'єднує в одному залі дітей та батьків, молодь, дідусів та бабусь. В концерті взяли участь студенти Київської духовної семінарії та духовенство єпархії. Хорові колективи з Баришівки, с. Рудницьке. Талановита молодь виконала твори на бандурі, скрипці та піаніно. Діти місцевої недільної школи "Стежина до Бога", привітали всіх присутніх зі святом, а також продемонстрували повчальні сценки.

Після завершення всі учасники зробили спільне фото. Для дітей було організовано солодкий стіл.

 

ПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчостіПАСІЧНА. В місцевому клубі відбувся традиційний Покровський вечір творчості