ГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храмі

ГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храмі18 липня 2019 року, в пам'яті преподобного Сергія Радонезького, з благословення високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, преосвященніший Діонісій, єпископ Переяслав-Хмельницький, вікарій Київської митрополії, звершив Божественну літургію в храмі на честь Покрову Богородиці села Гора Бориспільського району.

Його преосвященству співслужили: настоятель храму і духівник Бориспільської єпархії протоієрей Сергій Пилипчук та духовенство єпархії.

Після читання Святого Євангелія єпископ звернувся до пастви зі словом проповіді.

Під час Літургії була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Після Літургії владика Діонісій привітав настоятеля храму отця Сергія з Днем Тезоімеництва.

 ГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храміГОРА. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в Покровському храмі