ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храмі

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храмі17 червня 2019 року, в день Святого Духа, з благословення високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, преосвященніший Діонісій, єпископ Переяслав-Хмельницький, вікарій Київської митрополії, звершив Божественну літургію в Свято-Троїцькому храмі міста Переяслав-Хмельницький.

Його преосвященству співслужили: настоятель храму і благочинний Першого Переяслав-Хмельницького благочиння архімандрит Ніл (Семенець), клірики храму та духовенство Бориспільської єпархії.

Після читання Святого Євангелія єпископ звернувся до пастви зі словом проповіді.

Під час Літургії була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Після Літургії та традиційного хресного ходу навколо храму владика Діонісій привітав настоятеля та парафіян із престольним святом.

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храміПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій очолив святкування престольного свята в Свято-Троїцькому храмі 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31