ЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спорту

ЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спорту1 червня 2019 року в Міжнародний день захисту дітей в селі Зазим'ї Броварського району відбулося свято футболу та боксу. Для місцевого боксу ця дата є історичною, адже цього року боксенський спортивний клуб "Патріот" відзначає 10-й ювілей від часу заснування в с.Зазим'є.

Почалося спортивне свято з боксерського двобою у спортзалі Зазимської школи за участю понад 80 учасників з різних куточків Київської області. Настанову перед двобоями спортсмени отримали від чемпіонів світу з боксу серед профессіоналів за версіями WBO та WBC, Сергія Дзінзірука і Віктора Полстола, які були присутні на заході.

Продовжилося свято на шкільному стадіоні, де відбувся футбольний турнір "Придесення" за участю восьми молодіжних футбольних команд Києва та Київської області. Головним сюрпризом турніру була зустріч зі світовими зірками футболу. На свято завітали зірки київського «Динамо» Олександр Алієв, Віктор Хлус, Олег Саленко та інші, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стела Захарова.

У святі спорту в селі Зазим'ї взяв участь клірик храму на честь Воскресіння Христового протоієрей Анатолій Слинько.

ЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спортуЗАЗИМ'Є. Священик взяв участь у святі спорту