КАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого Михаїла

КАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого Михаїла19 травня 2019 року, у 4-ту Неділю після Пасхи, з благословення Високопреосвященнійшого Антонія, митрополита Бориспільского і Броварського у храмі на честь святого архістратига Божого Михаїла села Катюжанка Вишгородського району Божественну Літургію звершив преосвященіший Амвросій єпископ Згурівський, вікарій Бориспільської єпархії.

Його преосвященству співслужив настоятель храму протоієрей Олександр Бонар, а також клірики храму та гості парафії.

Після читання святого Євангелія владика звернувся до прихожан зі словом проповіді, в якому ростлумачив значення притчі про сцілення рослабленої людини біля овечої купелі. По закінченні літургії відбувся Хресний хід навколо храму.

Потім владика привітав настоятеля 70-літнім ювілеєм. За заслуги перед Українською Православною Церквою та на честь ювілею батюшка був удостоєний ордену УПЦ святителя Димитрія Ростовського. Від імені громади села отця Олександра привітала сільський голова Заводська Лідія Ісаківна. Також батюшку вітали всі, хто в цей день знайшов можливість розділити радість недільного дня і особистого свята догорого настоятеля.

 КАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого МихаїлаКАТЮЖАНКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь святого архістратига Божого Михаїла