Духовенство другого Вишгородського благочиння молитовно відзначило День Перемоги

Духовенство другого Вишгородського благочиння молитовно відзначило День Перемоги«9-е травня — це день особливої молитви за тих, хто віддав своє життя за свою Вітчизну, і молитви за тих, хто живе, щоб Господь змилувався над нами і не допускав випробування війною» (Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.)

9 травня 2019р. відзначається 74-та річниця Перемоги у Другій світовій війні та 75-та річниця вигнання фашистів з України.

У цей день у храмах 2-го Вишгородського благочиння Бориспільської Єпархії Української Православної Церкви з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія були звершені заупокійні богослужіння за загиблими в роки Другої світової війни та молебні за захисників Вітчизни.

Також священики благочиння брали участь у громадських заходах щодо святкування дня Перемоги, поздоровляли ветеранів війни із святом, вшановували пам’ять загиблих біля місцевих меморіалів Слави, брали участь у молебні біля стели на могилі Невідомого солдата на території Парку Вічної Слави у Києві, де Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій підніс заупокійні молитви за спочилими в роки Другої світової війни.