АРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеєм

АРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеєм2 травня 2019 року у четвер Світлої седмиці, по благословенню митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі на честь преподобного Аркадія села Аркадіївка Згурівського району.

Його Преосвященству співслужили: благочинний Згурівського округу протоієрей Василій Прохорець, духівник протоієрей Василій Богодєєв та духовенство благочиння.

В цей Світлий четвер настоятель протоієрей Георгій Мусієнко святкував свій 60-ти річчний ювілей від дня народження.

Під час святкового богослужіння була піднесена до Бога молитва за мир Україні.

Після богослужіння єпископ Амвросій звернувся до присутніх села Аркадіївка з архипастирським пасхальним вітальним словом під час якого привітав настоятеля храму отця Георгія з ювілеєм, а духовенство та парафіян зі Світлим Христовим Воскресінням.

Також, приєднючись до привітаннь, благочинний Згурівського округу протоієрей Василій, духовенство і всі присутні побажали отцю Георгію міцного здоров'я, Божого благословення та довгих років життя.

 АРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеємАРКАДІЇВКА. Єпископ Згурівський Амвросій звершив Божественну літургію у храмі святого Аркадія та привітав настоятеля з ювілеєм