БАРИШІВКА. Відбулися збори та сповідь духовенства Баришівського благочиння

БАРИШІВКА. Відбулися збори та сповідь духовенства Баришівського благочиння8 квітня, в день Собору Архистратига Гавриїла, у Свято-Успенському храмі смт. Баришівка відбулись збори та сповідь духовенства Баришівського благочиння.

На зібрані, яке очолив благочинний Баришівського округу протієрей Любомир, було розглянуто ряд питань, які стосуються життя світового Правосла'я, останніх подій в Українській Православній Церкві та Бориспільській єпархії. Особливу увагу було зверененно на питання що стосуються життя парафій, проведення богослужінь та підготовку до свята Світлого Христового Воскресіння.

Духовенство також отримало корисні настанови від духівника благочиння Протоієрея Михаїла Макеева. Отець духівник з особливою скорботою відмітив перехід Протоієреїв Павла (с. Лукаші), Миколая (с. Морозівка) та Олесандара (с. Перемога) разом з парафіянами до складу ПЦУ. Була звершена сугуба молитва  за священиків та мирян, про їх повернення у лоно Української Православної Церкви.

БАРИШІВКА. Відбулися збори та сповідь духовенства Баришівського благочинняБАРИШІВКА. Відбулися збори та сповідь духовенства Баришівського благочиння