ПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округу

ПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округу27 березня 2019 року з благословення Високопреосвященнійшого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварського, відбулися загальна сповідь духовенства, Літургія Передосвячених Дарів та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округу у храмі св. Архістратига Михаїла села Проців Бориспільського району.

Сповідь духовенства прийняв духівник Другого Бориспільського благочиння протоієрей Леонід Антоненко.
Літургію очолив благочинний Другого Бориспільського округу архімандрит Феогност (Юраш) у впівслужінні духовенства Бориспільської єпархії.
На зібранні до духовенства були доведені чергові розпорядження і благословення керуючого єпархією, обговорено питання з життя парафій та проведено звіт про благодійні та урочисті заходи до славного дня Святої Пасхи.

ПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округуПРОЦІВ. Відбулися загальна сповідь та чергове зібрання духовенства Другого Бориспільского округу