КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія

КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія 24 лютого 2019 року, в неділю про блудного сина у храмі на честь священномученика Власія в селі Коржі, який є єдиним в Україні на честь цього святого, була звершена святкова Божественна Літургія з нагоди престольного свята.

Напередодні було відслужене Всенічне бдіння з читанням акафисту, яке очолив настоятель Покровського храму м.Бориспіль, протоієрей Олександр Бондар.

Перед Літургією був відслужений водосвятний молебень. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні настоятеля, протоієрея Миколая Борисюка. Також за богослужінням молився Кудюкін П.В., який по Божому благословенню побудував цей храм.

За богослужінням були піднесені молитви за церковне єднання та мир у нашій державі.

Наприкінці Божественної Літургії, прибули священики із інших парафій благочиння, щоб розділити радість спілкування та з’єднатися у спільній молитві. Після Літургії духовенство звершило хресний хід довкола храму та окропило всіх святою водою.  Після чого перед іконою святого був відслужений молебень, на якому була піднесена молитва священномученику Власію. Завершилося богослужіння святковим многоліттям.

Також до парафіян зі словами проповіді та настанови звернувся отець Назарій, котрий розповів про сутність притчі про блудного сина та, як приклад покаяння і молитви, привів життєвий шлях священномученика Власія. Наостанок, отець Назарій подякував настоятелю храму, протоієрею Миколаю Борисюку за жертовне служіння на ниві Христовій. В свою чергу, отець Миколай також виразив вдячність отцю-благочинному, духовенству та прихожанам за євхаристичне єднання біля чаші Христової.

 КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія

КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія КОРЖІ. Престольне свято у храмі на честь священномученика Власія

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31